NKK Lillehammer

Hei alle medlemsklubber i Innlandet

 
Tenker flere av dere synes det er godt med offisielle hundeaktiviteter igjen, og med dette frir vi til dere med hjelp til bemanning under årets Nordiske utstilling på NKK Lillehammer der vi i NKK region Innlandet er teknisk arrangør.
 
Vi i NKK region Innlandet håper på at vi kan fortsette med denne utstillingen i Innlandet også etter 2021 - men det er drøftet at dette skal flyttes... Det mener vi er synd både for Innlandets hundeaktiviteter og for Mjøsområdet som næring.
Arrangementet vil bli utført etter gjeldende restriksjoner!
 
Til årets arrangement trenger vi ca. 50 plassarbeidere hvorav Lillehammer Brukshundklubb foreløpig stiller med 10 (foruten rigging på fredag).
Da trenger vi ca. 40 til som kan være med som vakter og parkering.
Plassarbeider vil få kr. 100,- pr time + mat pr. dag. 
Håper at dere vil kunne støtte opp om dette!
Vi må ha navn og telefonnummer liste til de av dere som kan være med på dette, og ved interesse kan dere sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Vi trenger også noen flere ringsekretærer og skrivere begge dager.
Disse får NKKs satser.
Kontakt for dette er mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
 
Med vennlig hilsen
For NKK region Innlandet
Hege Meiler Kvernvolden
Sekretær

VOEHK PÅ FACEBOOK